طریقه لذت داشتن رابطه جنسی در دوران نامزدی
رابطه جنسی دوران عقد
همانگونه که می دانید، از نظر آموزه هاي ديني، همبستر شدن زن و شوهر و ارضاي غريزه جنسي از اين راه، عبادت محسوب مي شود و حتي در روايتي آمده است اگر کسي عمل نزديکي با همسرش را همراه با آداب و رسوم آن زود به زود انجام دهد به يکي از سنت هاي پيامبران (صل الله عليه و آله) عمل کرده است.
بهره بردن جنسي از همسر، مراتبي دارد. هرچند پس از محرميت دختر و پسر، شرعا زن و شوهر محسوب شده و امكان بهرهگيري هرگونه لذتي را از يكديگر دارند. بطور كلي دوره نامزدي، تعاملات عاطفي و عاشقانه از رنگ و بوي بيشتري برخوردار است هرچند مانعي براي روابط خفيف جنسي وجود ندارد. خوب است در آغاز اين روابط عجله نكنيد تا تصور ترجيح روابط جنسي بر عاطفي از شما نشود. در ادامه كمي بيشتر در اين مورد با شما سخن خواهيم گفت.
از ديدگاه عرفي و فرهنگ عمومي بهتر است سکس و آميزش كامل جنسي تا زمان ازدواج و شروع رسمی زندگي مشترک به تاخير افتد. تجربه نيز نشان داده که اين کار باعث تشديد علاقه زوجين نسبت به هم شده و از سوي ديگر انگيزه زوجين را در برداشتن موانع ازدواج و شروع زندگي مستقل تقويت مي کند. ضمن اینکه عدم رعايت اين آداب و نزديکی جنسی، احتمال آبستنی را فراهم می آورد که انعکاس خبر آن در فامیل و کم شدن فاصله بين عروسی و تولد، خود موجب بروز مشكلات ديگري مي گردد. گاه برخي خانواده ها به اين علت مخالف اين موضوع هستند كه شاهد شکست بعضي از ازدواج ها در دوران عقد بوده اند لذا مي خواهند در اين صورت آسيبهاي وارد شده به دختر کاهش يابد.
در دوران نامزدی، زن و شوهر مي توانند با بازي و ملاعبه از لذايذ جنسي نسبت به همديگر برخوردار شوند و در انجام کار اصلي خيلي عجله نکنند و اگر بتوانند انجام عمل اصلي را به عروسي موکول کنند خيلي مناسبتر و بهتر است زيرا در هر مرحله اي از ازدواج لذتهاي ويژه و خاص خود را دارد و دوران عقد و نامزدي بهتر است به بازيهاي عاشقانه و ملاعبه (لمس قسمت هاي حسي بدن، بوسيدن و عشق ورزيدن و ارتباط کلامي-عاطفي) اکتفا شود، يا با دست يكديگر را ارضا كنيد. كه در اين صورت استمنا محسوب نمي شود و كاملا حلال است. در این میان، همسرتان نیز از لذت این معاشقه بهره خواهند برد و مطمئن باشید مشکلی پیش نخواهد آمد.
دوره نامزدي (دوران عقد) موفق، سازنده يك زندگي موفق خواهد بود. اين موفقيت را با آموختن مهارتهاي زندگي و ارتقاء ارتباط عاطفي، تضمين نماييد.
دوران عقد برهه خاصی است که پتانسیل تنش و اختلاف دارد، اما رعایت چند نکته میتواند تنش ها رو به حداقل برساند و آن را به یاد ماندنی کند.
گاهی اوقات عقد به عنوان شیرینترین دوره زندگی به دلیل فقدان آگاهی و مهارت لازم، به تلخترین دوره زندگی تبدیل میشود. نتایج پژوهش کیفی میان همسران یکی از شهرهای بزرگ کشور از زوایای متفاوت نشان داد، شناخت عمیق و دقیق مشکلات این دوران و رفع و پیشگیری از بروز آنها میتواند در بهرهمندشدن از دوران عقدی شیرین و بهیادماندنی کمک بزرگی باشد.
بر اساس نتیجه مصاحبههای عمیق این مطالعه با همسران، بیشترآنان با توجه به مشکلات ریز و درشت در این دوران «تلخکامی دوران عقد» را تجربه میکنند و اذعان دارند که دوران پس از عروسی رضایت بیشتری از زندگی زناشوییشان داشتهاند، البته بیتردید با توجه به افزایش مشکلات تجربهشده همسران، این تلخکامی نیز دارای سطحبندی است. تجارب نامطلوب میتواند در روابط همسران در دوران عقد تاثیر بگذارد. هر یک از زن و شوهر با تاریخچه زندگی قبلی خود، وارد زندگی زناشویی میشوند. تمامی تجربههای پیشین بر روند تصمیمگیری و رفتار همسران با یکدیگر و اطرافیان اثر خواهد گذاشت؛ همان کد کلیدی که همسران لازم است به یاد داشته باشند و اقدامات مقتضی را برای کمرنگتر کردن اثر این کد انجام دهند. گاه خودآگاهی نسبت به این تجربهها و اثرات آن در این دوران بهتنهایی میتواند اثر این کد را کاهش دهد.
عقد و شرع
مردم به محض اینکه متوجه عقد کردن شما بشوند، قطعاً سفره دلشان بیجا باز خواهد شد و برایتان منبرخواهند رفت که چنین رفتار کن و چنان رفتار نکن! در نظر داشته باشید که به جای مطرحکردن مشکلات یا بررسیهایتان و به منظور درک و شناخت بیشتر از طرف مقابل، بهتر است راه مشاوره خانواده را در پیش بگیرید یا لااقل به افرادی که در این زمینه تجربه همراه با معلومات دارند، مراجعه کنید.
از مهمترین بایدهای دوران عقد، باهم بودن در این دوران است. باهم بودن اصلاً به معنی داشتن رابطه جنسی نیست؛ باهم بودن حتی اگر یک باهم بودن خصوصی باشد، صرفاً باید برای شناخت جنبههایی از فرد مقابل است که شاید برای یکی از طرفین ناشناخته باشد یا دوست داشته باشند راجع به آن با یکدیگر صحبت کنند.
در همین شرایط است که طرفین میتوانند تا حد زیادی از سلامت روحی و روانی یکدیگر مطلع شوند، اما اگر قرار باشد در طول دوران عقد، پسر و دختر اصلاً همدیگر را نبینند و حتی یک شب در کنار هم نخوابند، چطور خواهند توانست پرده حیای فیمابینشان را از میان برداشته و یکدیگر را از نظر سلامت جسمی و جنسی محک بزنند؟
از طرف دیگر در این دوران باید مراقبتهای زیادی از هر دو طرف دختر و پسر صورت بگیرد تا این شناختها منجر به جلو رفتن در این مقوله و عدم کنترل غریزه جنسی نشود.
از دیگر بایدهای دوران عقد، سنجش همهجانبه رفتاری فرد مقابل و خانوادهاش است. شاید شما هم شنیده باشید که برخی معتقدند ازدواج به مثابه یک هندوانه سربسته است، اما قانعکنندهترین پاسخ تدافعی نسبت به این جمله، همین دوران عقد است.
شما در دوران عقد میتوانید با همسرتان یک زندگی کوتاهمدت در حد چند ماه داشته باشید و همهجوره وی را بشناسید. به همین لحاظ هندوانه سربسته شما هیچگاه سفید از آب در نخواهد آمد؛ چه بسا با تشخیص به موقع روحیات و خصوصیات همسر آیندهتان، یک هندوانه کاملاً خوشرنگ نصیبتان شود. فقط کافی است دقت داشته باشید.
بیاهمیتی به کمکهای خالهخانباجیها
گاهی اوقات عقد به عنوان شیرینترین دوره زندگی به دلیل فقدان آگاهی و مهارت لازم، به تلخترین دوره زندگی تبدیل میشود. نتایج پژوهش کیفی میان همسران یکی از شهرهای بزرگ کشور از زوایای متفاوت نشان داد، شناخت عمیق و دقیق مشکلات این دوران و رفع و پیشگیری از بروز آنها میتواند در بهرهمندشدن از دوران عقدی شیرین و بهیادماندنی کمک بزرگی باشد.
مردم به محض اینکه متوجه عقد کردن شما بشوند، قطعاً سفره دلشان بیجا باز خواهد شد و برایتان منبرخواهند رفت که چنین رفتار کن و چنان رفتار نکن! در نظر داشته باشید که به جای مطرحکردن مشکلات یا بررسیهایتان و به منظور درک و شناخت بیشتر از طرف مقابل، بهتر است راه مشاوره خانواده را در پیش بگیرید یا لااقل به افرادی که در این زمینه تجربه همراه با معلومات دارند، مراجعه کنید.
شنیدن حرفهای خالهخانباجیها نه تنها راهحل منطقی و معقولی به شما نمیدهد، بلکه ممکن است با یک طناب پوسیده به چاه بیفتید و در همان آستانه تأهل، کارتان به ناکجاآباد برسد و ساز عدم تفاهم بردارید.
از سوی دیگر ممکن است با جملات بیدلیل امیدوارکننده هر یک از این مشاوران بدون تخصص و ناآگاه، گمان کنید که سنخیتی با فرد مقابل ندارید و همه چیز را خاتمه یافته ببینید.
برای هم و برای زندگی وقت بگذارید
دوران عقد متشکل از همین روزهایی است که شما به دانشگاه یا محل کار میروید. یکی از همین روزهایی است که شما برای دیدن نامزدتان باید مسیری را طی کنید و در ترافیک و شلوغیهای شهر معطل شوید، اما این دلایل همیشگی نباید اختلالی در وقت گذاشتن شما برای یکدیگر ایجاد کند.
بهخاطر داشته باشید که شما باید در دوران عقد همدیگر را بشناسید و این میسر نخواهد شد مگراینکه شما برای هم وقت بگذارید و کار و تحصیل و راه دور را بهانه باهم بودن و سپری کردن اوقات شناخت در کنار هم نکنید.
قرار نیست وقت شما کش بیاید و زیاد بشود، اما میتوانید با مرخصیهای ساعتی یا قرارهایی نزدیک دانشگاه و محل کار، فرصتی خالی کنید و به این ترتیب زمانی را برای شناخت همدیگر اختصاص بدهید.
تصور نکنید که برای شناخت از هم حتماً باید به دربند یا درکه یا فلان جای دیدنی بروید. شناخت را در لحظههای قدمزدن و گفتگوهای در حین سوار شدن به ماشین یا مترو و … غنیمت بشمارید.
نامزد یا به قولی همسر آیندهتان را به زیر ذرهبین زندگی و شناخت ببرید و چه کسی است که در همه امور دقت نظر داشته باشد و وقت صرف کند، اما به نتیجه مطلوب دست نیابد!؟
حاملگی در دوران عقد :
حتی تصورش هم برای خیلی از دختران و پسران وحشتناک است که در دوران عقد حاملگی صورت گیرد . این که در دوران عقد، وقتی کم کم آماده می شوید تا خودتان را پیدا کنید و مقدمات عروسی و زندگی دو نفره تان را فراهم آورید، یک خبر بد موقع اوضاعتان را پیچیده کند: شما به زودی سه نفر می شوید!
بارداری در دوران عقد اگرچه از نظر شرع و قانون هیچ ایرادی ندارد و حتی شاید احساسات شخصی شما هم زنده شود و از این که دارید پدر/ مادر می شوید ذوق کنید اما به حکم عرف، مجبورید تبعات زیادی را به جان بخرید. تبعاتی مثل انگشت نما شدن، شنیدن حرف های سنگین از پدر و مادر و فامیل از حامله شدن قبل عروسی ، خجالت از تغییرات ظاهری و حتی برگزاری هول هولی و زودتر از موعد عروسی…
اما این ها فقط یک طرف ماجرا است. در بخش دیگر، شما هستید با زندگی ای که عملا دو نفرگی از آن حذف شده و خیلی زود مجبورید وجود یک فرزند را هم در زندگی تان بپذیرید. آن هم وقتی که هنوز به خوبی چم و خم زندگی مشترک دستتان نیامده، اخلاق های همدیگر را نشناخته اید، بدهی های مالی تان را صاف نکرده اید و خوشی های بسیاری را با هم تجربه نکرده اید… وجود بچه در این شرایط با همه نعمت و هیجانی که به زندگی شما می آورد، کلی چالش به دنبال دارد. چطور باید با این چالش ها رو به رو شوید؟
بارداری در دوران عقد :
از شوک بیرون بیایید و فکرهای خطرناکی مثل سقط جنین را از سرتان بیرون کنید. اتفاق افتاده را به فال نیک بگیرید و سعی کنید زندگی تان را به شکل دیگری بچینید و برنامه ریزی هایتان را دوباره از نو داشته باشید. به هر حال کاری است که شده و باید مطابق با این اتفاق، نقشه راه جدیدی داشته باشید. در شوک بودن و انکار واقعیت و گریه و زاری، فقط زمان شما را از بین می برد. مهم ترین قدمی که باید بردارید این است که پشتیبان همدیگر باشید و خیلی بیشتر از قبل، از یکدیگر حمایت کنید.
در مقابل بزرگترها و سرزنش های احتمالی شان، جبهه نگیرید. سعی نکنید تقصیر را به گردن دیگری بیندازید یا به تنش های درون خانواده دامن بزنید. فقط با آرامش مواجه شوید و سعی کنید همکاری و مشارکت خانواده را برای گذر از این دوران جلب کنید. حق بدهید که این اتفاق با نگاه عرف و حساسیت که پدر و مادرها روی عرف و آبرو داری دارند، اتفاق سنگینی است. بنابراین از آنها بخواهید رازدار باشند. حتی اگر دیدید خیلی نگرانی دارند از یک مشاور بخواهید با آنها صحبت کرده و آنها را به آرامش و رازداری دعوت کند.
حاملگی قبل از عروسی کردن :
از اطرافیان دلسوزتان کمک بگیرید تا سریعتر مقدمات عروسی را فراهم آورید. شاید مجبور شوید به خاطر تغییر تاریخ عروسی، از برخی خواسته ها یا برنامه ریزی هایتان در برگزاری مراسم یا گرفتن خانه و خرید جهیزیه چشم بپوشید.حواستان باشد که طوری در برگزاری مراسم عروسی برنامه ریزی کنید که پولی هم برای تولد بچه و هزینه های مربوط به آن باقی بماند. پس می بینید که قبل از هر کاری لازم است یک برنامه ریزی جدید با نگاه به اتفاقات جدید برای هزینه کردن پولتان داشته باشید.
نه تنها برای برگرداندن آرامش به خانواده تان، باید با مشاور صحبت کنید، بلکه برای گذر از دوران بحرانی ای که خود شما و همسرتان هم درگیرش شده اید، باید از یک مشاور کمک بگیرید. در یک شرایط عادی و غیر بحرانی، دختر و پسر در دوران عقد و در سال اول ازدواج تنش های زیادی را تجربه می کنند. مشکلات مالی احتمالی از یک سو و سر و کله زدن با هم برای رسیدن به زبان مشترک و شناخت قلق های زندگی دو نفره شان از سوی دیگر این دوران را بسیار پرتنش می کند. شما در زندگی جدیدتان، با ورود یک بچه بحران های جدیدتری را هم باید به این تنش ها اضافه کنید. هرچند که تولد بچه شما را به هم نزدیک تر می کند اما احتمال تضاد و تعارض همیشه وجود دارد. باید سازگاری بیشتری داشته باشید و نسبت به همدیگر، با صبوری و همدلی بیشتری برخورد کنید. مشاوری با تجربه و امین در این زمینه می تواند به شما کمک کند.
بیشتر بدانید….
گردآوری : مجله اینترنتی سرمه
طریقه لذت داشتن رابطه جنسی در دوران نامزدی
http://www.surmeh.com/169/how-enjoy-having-during-engagement